Schadevergoeding

Schadevergoeding

Schadevergoeding

U heeft recht op een schadevergoeding, maar heeft wellicht niet 100 procent vertrouwen in de door de verzekeringsmaatschappij ingeschakelde expert die de hoogte van de schadevergoeding moet bepalen? Dan zit u goed op Vergoedingcontrole.nl, de onafhankelijk specialist in contra expertise en het vaststellen van schadevergoedingen.

Of de schadevergoeding nu nog moet worden vastgesteld, reeds is vastgesteld door de verzekeraar of zelfs al is uit betaald, in de meeste gevallen loont het de moeite om een schadevergoedingsexpert in te schakelen. Voor het grootste gedeelte van onze klanten hebben wij de vergoeding weten te verhogen. En dat geheel kosteloos. Kortom, wij maken de schadevergoeding niet simpel, maar wel beter!

Schadevergoeding – waarom een eigen expert?

Waarom zou u een eigen expert inschakelen voor het berekenen van de schadevergoeding als dit al door de verzekering wordt geregeld? Omdat deze expert wordt betaald door de verzekeraar en dus een gedeeld belang heeft met de verzekeringsmaatschappij. In de praktijk blijkt dat dat nog al eens een negatief effect kan hebben op de hoogte van uw schadevergoeding. Met een schade expert van Vergoedingcontrole.nl heeft u iemand aan uw zijde die uw belangen behartigt en die er alles aan doet om voor u de beste schadevergoeding te regelen. Daarvoor hebben wij een team van zeer ervaren en kundige schadevergoedingsspecialisten die als geen ander de weg kennen in verzekeringsland.

Schadevergoeding – werkwijze

We laten eerst de juiste schadevergoeding berekenen. Deze berekening wordt voorgelegd aan de verzekeraar met het verzoek ook het verschil (met de schadevergoeding berekening van de verzekeringsmaatschappij) uit te betalen. Als op die manier niet het gewenste resultaat wordt bereikt, dan stellen we de schadebehandeling ter discussie. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om een officiële klacht in te dienen en in het uiterste geval naar de rechter te stappen.

Kosten bepalen schadevergoeding

Het vaststellen van de schadevergoeding (en het eventuele contact met de verzekeraar) kost u niets extra. Wij kunnen onze kosten verhalen bij de verzekeringsmaatschappij. Er is alleen sprake van extra kosten in het geval van een zaak bij KiFiD of bij de rechter, bekijk de voorbeelden op deze pagina.

Wilt u ook de beste mogelijke schadevergoeding krijgen? Doen dan hier de zelftest en neem contact met ons op.