Schade vaststellen en schadeafhandeling

Schade vaststellen en schadeafhandeling

Schade vaststellen en schadeafhandeling

Wanneer u te maken krijgt met schade (brandschade, waterschade, bedrijfsschade, stormschade, schade door diefstal enzovoorts) dan stuurt de verzekeraar een expert voor het vaststellen van de schade en de vergoeding die daar bij hoort.

U bent op dat moment waarschijnlijk blij met het feit dat de verzekering zijn werkt komt doen, maar houdt er rekening mee dat deze er bij is gebaat om de vaststelling van de schade zo laag mogelijk te houden. De kans is groot dat de expert, die wordt betaald door de verzekeraar, daar rekening mee houdt.

Vergoedingcontrole.nl heeft de expertise en de ervaring om namens u op te treden, zodat u kunt rekenen op een eerlijke vaststelling van de schade. Aan het vaststellen van de schade en de verdere schadeafhandeling zijn voor u geen extra kosten verbonden.

Proces schade vaststellen en schadeafhandeling

Tijdens het gehele proces van het vaststellen van de schade en de verdere schadeafhandeling bent u, als niet ervaringsdeskundige, altijd de onderliggende partij. U wordt geconfronteerd met termen en procedures die u niet goed kent en met mensen die dagelijks met deze materie bezig zijn. Daarom hebt u het recht om de schade te laten vaststellen en afhandelen door een partij die u hebt uitgekozen. Een partij die u belangen voorop stelt: Vergoedingcontrole.nl.

Ons team bestaat uit juristen en schadespecialisten die de taal van de verzekeringswereld spreken en die bekend zijn met de rechten en plichten van de verzekeraar. Met een vertegenwoordiger van Vergoedingcontrole.nl aan uw zijde staat u een stuk sterker in het proces van schade vaststellen en schadeafhandeling. Onze aanpak is zeer succesvol, in zo’n negentig procent van de door ons behandelde schadezaken hebben we een beter resultaat weten te bewerkstelligen.

Gratis schade vaststellen en schadeafhandeling

Voor het vaststellen van de schade en de verdere schadeafhandeling bent u ons geen vergoeding schuldig. In de meeste gevallen kunnen wij onze kosten verhalen op de verzekeraar. Er is alleen sprake van extra kosten in het geval van een zaak bij KiFiD of bij de rechter, bekijk de voorbeelden op deze pagina.

Wilt u dat wij voor u de schade vaststellen en verder afhandeling op ons nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Hebt u al een expert van de verzekering over de vloer gehad? Doe dan eerst de zelftest.