Reactie versturen: om spam te voorkomen worden reacties eerst gecontroleerd voordat ze worden geplaatst.

Stuur zelf ook een reactie

  Naam

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Alvast bedankt voor alles. Ik ben erg blij met de uitspraak van de arbiter. De kosten zijn gelukkig gedekt en inmiddels geniet ik weer van mijn badkamer!

  Hele fijne feestdagen toegewenst en als ik u nog eens nodig mocht hebben, dan heb ik uw gegevens.

  Met vriendelijke groeten,

  Lia Coevert 16 december 2015

  Telkens nam ik me voor een berichtje te sturen, maar dan vergat ik het weer, maar bij deze dan. Ik wilde je namelijk nog hartelijk bedanken voor het helpen met het afhandelen van de schade claim. Zowel opstal als inboedel schade zijn volledig uitbetaald. Een ‘job -meer dan- well done”! Inmiddels is de schade volledig hersteld en het souterrain ziet er weer prachtig uit. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.

  Martijn Notten 12 oktober 2015

  Jullie krijgen van mij een dikke 10! Waarom? Mede dankzij jullie is mijn schade eindelijk, na maanden van oponthoud, naar zeer volle tevredenheid afgehandeld. Jullie namen het contact over tussen mij en mijn verzekeraar en ik kon mij bezig houden met andere zaken. Uiteindelijk heb ik een hogere uitkering ontvangen, dan mijn verzekeraar in eerste instantie wilde vergoeden. Kortom; ik ben uiterst tevreden!

  I. Zonjee 12 oktober 2015

  Via deze weg wil ik jullie speciaal nog even bedanken. Via via vernam ik dat je een eigen contra-expert in mocht schakelen; ik was hiervan niet op de hoogte. Ik was zelf al maanden bezig met mijn verzekeringsmaatschappij om de door mij geleden brandschade uitgekeerd te krijgen, maar dat schoot niet op. Dankzij jullie, met een zeer vriendelijke, deskundige en servicegerichte aanpak, was alles snel en naar volle tevredenheid, geregeld.Nogmaals dankjewel.

  Fred Baljeu 12 oktober 2015

  Bedankt voor de fantastische hulp, alleen hadden we het nooit gered! We zullen jullie naam zoveel mogelijk “verspreiden”!

  Jan en Roeli Pit 12 oktober 2015

  Na bijna drie jaar procederen heeft de rechter het bizarre verhaal wat Unive zich bedacht had, van smeulen benzine definitief van tafel geveegd en de wacht aangezegd en ze opgedragen de polis na te komen, of te wel ZE MOETEN DE SCHADE BETALEN EN WEL BINNEN EEN PAAR WEKEN!! Al valt over de werkelijke schade en de nu aangekondigde toegekend hoogte hiervan nog veel over te zegen ben ik ziels blij dat mijn onschuld nu definitief vast staat. Daarom wil die mensen die mij door dik en dun de laatste drie jaar hierin hebben gesteund en soms mijn ongezouten mening en ongenoegen moesten slikken op welke andere wijze dan ook, hartelijk danken. Ik kan mijn leven weer kan opbouwen. Na twee jaar in kraakpand en de laatste periode in de winkel te hebben gewoond, wil gewoon weer eens onder uit zakken in mijn eigen stoel en mijn eigen huis en dat is met behulp van jullie inzet gelukt.

  W. Elbrink 12 oktober 2015

  ‘Nederlanders zijn oververzekerd en geven het meest aan verzekeringen uit’ De verzekeringsbranche is op de eerste plaats een werkverschaffingsproject voor elders niet inzetbaren. Feitelijk gebaseerd op zo iets simpels als wedden (“wedden dat uw huis niet/wel in brand vliegt” of “wedden dat u voor uw zestigste *** bent ?”) maar uitgebouwd tot megalomane bookmakerskantoren waar als de enige de moraal geldt dat de inleg (premie) hoe dan ook zo hoog mogelijk dient te zijn, en ruim vooraf betaald, en anderzijds het uitkering moeten doen moet worden vermeden. Hoe dan ook ! Met hulp van de van bookmakers afhankelijk advocatenkantoren, en anders wel met andere zware middelen. Zodat de inleg van jaren al weer binnen is (uiteraard elk jaar verhoogd in verband met toegenomen schade) voordat de murw gemaakte verzekerde rijp is voor accepteren van een aalmoes. Verzekeren is premie betalen voor het betaald neuspeuteren van niksnutten. Hulde voor jullie werk om van verzekeren weer een normale dienstverlening te maken, zonder graaien en plukken van die onwetend gehouden verzekerden!

  Johan van Schaik 12 oktober 2015

  Ik maak een diepe buiging. Ik wil je nogmaals hartelijk dank zeggen voor je betrokkenheid en de feedback die ik van je heb gekregen, zeer gewaardeerd. Ik houd je naam in m’n bestand want hoe je het ook wendt of keert, je optreden van enkele weken geleden maakte op mij een zeer bijzondere indruk vanwege je no-nonsense opstelling en de overduidelijke zeer grote vakkennis en professionaliteit. Ga zo door want er zijn veel te weinig mensen zoals jij helaas ! Alle succes toegewenst Vriendelijke groet, kind regards, Ger D. Groos, 21, Delbrook Park, Ballinteer, Dublin -16, Republic of Ireland.

  Ger Groos 12 oktober 2015

  Bedankt voor het doorzetten. De arbiter heeft het dubbele bedrag aan schade vastgesteld dan AEGON had gedaan. Nogmaals bedankt!

  Jolanda Colpa 12 oktober 2015

  Dank u wel voor het helpen bij de afhandeling van mijn schade! Dit heeft toch maar mooi 2000 euro verschil gemaakt.

  Jan Janssen 25 februari 2015