Contra expertise

Contra expertise

Contra expertise

U heeft recht op een schadevergoeding en u hebt het idee dat het uit te betalen bedrag eigenlijk niet klopt? Daar zou u best wel eens gelijk in kunnen hebben, zeker als het schadebedrag is vastgesteld door een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij. Laat daarom uw vergoeding controleren door Vergoedingcontrole.nl, hét bureau voor onafhankelijke contra expertise. Het leeuwendeel van schadegevallen waar wij de contra expertise hebben verzorgd wordt naar boven bijgesteld.

Contra expertise – uw belangen voorop!

De werkwijze en schadeberekeningen van de verzekeraars zijn niet voor iedereen even transparant en duidelijk. Vergoedingcontrole.nl heeft een team van contra experts en juristen die precies weten hoe de vork in de steel zit. Wij kennen de weg en spreken de taal. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot de door de verzekeraars ingehuurde partijen, niet afhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Bij het maken van onze contra expertise staan uw belangen voorop. Aan het uitvoeren van de contra expertise zijn voor u geen extra kosten verbonden.

Contra expertise – waarom kiezen voor vergoedingcontrole.nl?

Schade experts die door verzekeraars worden ingehuurd zijn voor hun inkomen afhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen, die vaak hun belangrijkste klant zijn. Daardoor zullen de belangen van de verzekeringsmaatschappij bijna altijd zwaarder wegen dan uw belangen. Daarom is het belangrijk dat u een contra expertise laat uitvoeren door een schade expert die aan u kant staat: Vergoedingcontrole.nl

Vergoedingcontrole.nl:

  • werkt onafhankelijk (en heeft dus geen belang bij de verzekeraar)
  • heeft een zeer deskundig team van contra experts en juristen
  • is eerlijk en transparant, dus geen verrassingen achteraf
  • zorgt voor een professioneel opgezette schadevaststelling en de juiste onderbouwing
  • geeft alternatieven (de procedures van verzekeringsmaatschappijen zijn zeker niet de enige en juiste manier)
  • heeft lef, wij grijpen tijdig in en durven drastische maatregelen te nemen
  • zal u nooit extra kosten in rekening brengen, alles wordt verhaald op de verzekeraar

Kosten contra expertise

Zoals eerder aangegeven, kost de contra expertise u niets extra. Wij verhalen onze kosten altijd (achteraf, dus u hoeft ook niets voor te schieten) op de verzekeraar. Of het nu gaat om een klein of groot bedrag, u zal dus nooit iets merken van de kosten van de contra expertise. Er is alleen sprake van extra kosten in het geval van een zaak bij KiFiD of bij de rechter, bekijk de voorbeelden op deze pagina.

Wat moet ik nu doen?

Doe eerst de zelftest. Als hier uit blijkt dat een contra expertise voor u een optie is, neem dan contact met ons op.

One thought on “Contra expertise

Comments are closed.