Schadehulp – contra expert

Schadehulp

Schadehulp

U bent het niet eens met de door verzekeraar vastgestelde schadevergoeding? Of u heeft een fikse brand-, water-, diefstal-, storm- of bedrijfsschade opgelopen en wilt bijstand bij de schade-afhandeling? Dan bieden de schadehulp diensten van contra expert Vergoedigcontrole.nl uitkomst. Als verzekerde heeft u altijd het recht om schadehulp door een contra expert in te schakelen. Vegoedingcontrole.nl heeft de kennis, ervaring en vaardigheden om u op de meest vakkundige manier bij te staan. Ook als uw verzekeringsmaatschappij beweert dat de vergoeding vaststaat of als u reeds een bedrag heeft ontvangen, kan onze schadehulp nog steeds nuttig voor u zijn. Als de schade alleen is vastgesteld door de expert van de verzekering is de kans aanzienlijk dat u te weinig schadevergoeding heeft ontvangen. Dus, doe nu onze zelftest en vraag uw schadehulp aan.

Onze schadehulp methode is zeer succesvol. In 90 procent van de gevallen wordt de schadevergoeding naar boven bijgesteld.

Waarom schadehulp van een contra expert?

De eerste schade expert die u schade vaststelt is ingehuurd door de verzekeringsmaatschappij. In een ideale wereld zorgt deze expert voor een volledig afhankelijk schaderapport, maar vergeet niet dat de verzekeraar een belangrijke klant voor hem is. Hebt u het idee dat de vastgestelde schade te laag is? Dan hebt u het recht om schadehulp door een contra expert aan te vragen.

Vergoedingcontrole.nl behartigt uw belangen en heeft geen banden met verzekeringsmaatschappijen. Wanneer u kiest voor schadehulp door Vergoedingcontrole.nl, dan weet u zeker dat er een er een goed onderbouwde schadeopstelling wordt opgesteld op basis van concrete bewijzen. Deze wordt aan de verzekeraar en diens expert aangeboden. Als de experts van beide partijen er niet uitkomen dan wordt er een derde schade expert ingeschakeld.

Kosten schadehulp

Bij sommige schadehulp bureaus krijgt u achteraf nog wel eens een negatieve financiële verrassing in de vorm van een fikse factuur. Daar hoeft u bij ons niet voor te vrezen. Wij verhalen onze kosten ALTIJD op de verzekeraar. Dat gaat natuurlijk NIET ten koste van uw vergoeding. U hoeft ook niets voor te schieten, wij verhalen onze kosten altijd achteraf bij de verzekeringsmaatschappij. Er is alleen sprake van extra kosten in het geval van een zaak bij KiFiD of bij de rechter, bekijk de voorbeelden op deze pagina.

Wilt u weten of u ook baat heeft bij schadehulp door een contra expert van schadevergoeding.nl? Doe dan eerst onze zelftest en neem daarna contact met ons op. We helpen u graag verder!